Specialistische kennis maakt het verschilIn ieder vakgebied

Spoedvertaling

Wilt u uw document liever gister dan vandaag nog vertaald hebben? Wij regelen het voor u. Wij zijn een vertaalbureau dat snel kan leveren, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Lagere tarieven

TW-legal biedt vertalingen van hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven. Mee profiteren? Vraag een offerte aan!

Vertrouwelijk

We werken met in-house vertalers, we besteden uw vertaling dus niet uit aan freelancers of andere bureaus.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Spoedvertaling door deskundige vertalers

Wij werken met een vast vertaalteam van professionele vertalers. Al onze vertalers zijn native-speakers van de desbetreffende taal en hebben een perfecte beheersing van de taal zowel in woord als in geschrift. Volgens ons is een goede vertaler cruciaal bij het opzetten van een succesvol vertaalproject. Een ervaren en vakkundige vertaler heeft meer kennis en kan daardoor beter en sneller vertalen.

Levertijd van een spoedvertaling

Wij kunnen tot wel 4000 à 5000 woorden per dag voor u vertalen. Wij werken met een vast vertaalteam, waardoor meerdere vertalers direct voor u aan de slag kunnen. Hiermee voorkomen wij overbodige handelingen en kunnen wij uw spoedvertaling sneller leveren.

Een goedkoop vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Voor TW-legal staat de kwaliteit van het eindresultaat centraal. Daarom wordt elke vertaling grondig gecontroleerd door een tweede vertaler en indien nodig gereviseerd door een buitenlandse copywriter. Mocht u uiteindelijke toch nog enkele aanpassing willen laten aanbrengen, dan doen wij dat doorgaans gewoon kosteloos.

Spoedvertalingen tegen lagere tarieven

Goede vertalers vertalen beter en sneller. Bovendien besparen wij aanzienlijk op ons projectmanagement, omdat we exact weten welke vertaler geschikt is en tijd heeft voor het project. We hoeven dus niet talloze freelancers te benaderen wat onnodig veel tijd kost. De combinatie van vakkundige vertalers en het voorkomen van overbodige handelingen, maakt ons een efficiënt vertaalbureau met lagere tarieven kunnen aanbieden tegen een zonder daarvoor hoge tarieven te rekenen.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter TW-legal is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

Nelleke Faivre
“Vertaler Nederlands”

100% correct

TW-legal staat voor kwaliteit. Uw documenten worden vertaald door ervaren specialisten. De vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied en bekend met de gebruikte terminologie. De vertaling wordt altijd gecorrigeerd door een tweede vertaler. Hierdoor leveren wij een consistente kwaliteit die ook nog eens wordt gewaarborgd door onze ISO – certificering.

Flexibel vertaalbureau voor al uw spoedvertalingen

Gaat het om een financieel document, een juridische tekst of om een website, wij vertalen het zo snel mogelijk voor u. Wij letten erop dat de vertaler beschikt over de desbetreffende vakkennis, zodat elke vertaling volledig past binnen de cultuur en doelgroep en beschikt over de juiste terminologieën.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

TW-legal B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

 

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@tw-legal.nl

 

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210