Elk vakgebied kent een eigen taalGoede vertalers zijn specialisten

Juridische vertaling

Voor het vertalen van juridische stukken is meer nodig dan alleen uitstekende talenkennis. Om aan de terminologieën en vakinhoudelijke aspecten te voldoen, werken wij met een vast vertaalteam met gespecialiseerde en beëdigde in-house vertalers.

Snel en flexibel

Spoedvertalingen zijn geen probleem
voor TW-legal. We zijn zeer flexibel
en denken graag met u mee.
Vraag nu een offerte op.

100% correct

Ervaren juridische- en beëdigde vertalers voeren uw opdracht uit en een tweede vertaler corrigeert de vertaling.

Betrouwbaar

TW-legal werkt alleen met ervaren
vertalers en u ontvangt bij elke aanvraag
een geheimhoudingsverklaring.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

Juridische vertalingen door beëdigde vertalers

Een beëdigde juridische vertaling is een vertaling die is gewaarmerkt door een vertaler die hiervoor door de rechtbank is beëdigd. De vertaler waarmerkt de vertaling door te verklaren dat de vertaling naar zijn of haar mening correct en volledig is, en deze verklaring te voorzien van zijn of haar handtekening en stempel. U kunt bij TW-legal terecht voor het juridisch vertalen van de volgende documenten:
 

 

 

Juridische vertalingen met de juiste terminologie en definities

Wij hechten veel waarde aan het hanteren van de juiste terminologie in een vertaling. Tevens werken onze vertalers zowel tijdens het vertalen als bij het controleren van teksten nauw samen. Dit alles zorgt ervoor dat we professionele juridische vertalingen kunnen aanbieden zonder hier hoge tarieven voor te rekenen. Onze beëdigde vertalers hebben meerdere jaren ervaring in juridisch vertalen. De vertalers zijn daarom gecertificeerd in het correct vertalen van juridische termen en definities.

Een adequate juridische vertaling tegen een scherpe prijs

TW-legal is een Juridisch vertaalbureau dat staat voor kwaliteit, zonder daar hoge tarieven voor te rekenen. Voor een juridische vertaling van onze ervaren specialisten geldt een 40% lagere prijs dan die van vergelijkbare vertaalbureaus, doordat onze in-house vertalers slim samenwerken en zo de kosten onder controle houden. Zo krijgt uw juridische vertaling de aandacht die hij verdient en betaalt u nooit te veel. Bovendien spreken we een duidelijke deadline met u af en weet u dus precies wat u kunt verwachten.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Onze vertalers

De kracht achter TW-legal is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Nelleke Faivre
“Vertaler Nederlands”

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Helen Zandstra Mozley
"Vertaler Engels"

100% correct

TW-legal staat voor kwaliteit. Uw documenten worden vertaald door ervaren specialisten. De vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied en bekend met de gebruikte terminologie. De vertaling wordt altijd gecorrigeerd door een tweede vertaler. Hierdoor leveren wij een consistente kwaliteit die ook nog eens wordt gewaarborgd door onze ISO – certificering.

Werkwijze

Wij leveren met ons juridisch vertaalbureau vakkundige vertalingen tegen lagere tarieven dan vergelijkbare vertaalbureaus. Dit omdat wij werken volgens een innovatieve werkwijze:

1 | Offerte traject. Ontvang binnen vier uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.
2 | Tekst aanleveren. Naast Word en Excel bestanden accepteert ons juridisch vertaalbureau ook opgemaakte documenten in PDF, InDesign, XML en HTML. 
3 | De juiste vertaler.  Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een juridische in-house vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst. Onze vertaler kan zo uw tekst niet alleen beter, maar ook sneller vertalen

 

 

 


4 | 
Altijd dubbele controle. Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede juridische in-house vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen. TW-legal is  als juridisch vertaalbureau gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen.
5 | Oplevering per mail. De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.
6 | Tevredenheidsgarantie. Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag kosteloos aan. 

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

TW-legal B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

 

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@tw-legal.nl

 

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210