Specialistische kennis maakt het verschilVoor ieder vakgebied

Financieel vertaalbureau

TW-legal is een financieel vertaalbureau waarbij u terecht kunt met al uw financiële vertaalopdrachten. Onze vertalers beschikken over de juiste expertise, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Lagere tarieven

TW-legal biedt een hoge kwaliteit voor scherpe tarieven. Mee profiteren? Vraag een offerte aan!

Vertrouwelijk

We werken met in-house vertalers, we besteden uw vertaling dus niet uit aan freelancers of andere bureaus.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

Financieel vertaalbureau met een professioneel vertaalteam

Voor het vertalen van financiële stukken is meer nodig dan alleen uitstekende talenkennis. Om aan de juiste terminologieën en vakinhoudelijke aspecten te voldoen, vragen wij meer van onze vertalers. Ons vertaalteam bestaat uit hoogopgeleide vertalers die jarenlange ervaring hebben met vertaalopdrachten uit uw branche. Al uw financiële vertalingen, ongeacht de complexiteit van het document, zijn bij financieel TW-legal in goede handen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan het afleveren van het beste eindresultaat dat aan alle internationale eisen voldoet. Om deze kwaliteit te verzekeren, laat financieel TW-legal elke vertaling grondig controleren door een tweede deskundige vertaler.

U kunt bij TW-legal terecht voor het vertalen van de volgende documenten:

  • Jaarverslagen
  • Bedrijfskundige analyses
  • Contracten
  • Financiële prognoses
  • En meer

Onze opdrachtgevers

Wij hebben ons in de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbaar en professioneel financieel vertaalbureau dat ingeschakeld wordt door vele financiële instellingen. Onder de opdrachtgevers bevinden zich onder andere toonaangevende banken, verzekeringsmaatschappijen, accountants en consultancykantoren. Wij zijn een financieel vertaalbureau waar u met al uw financiële en juridische vertaalopdrachten terecht kunt.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter TW-legal is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Helen Zandstra Mozley
"Vertaler Engels"

Claire Gelot
"Vertaler Frans"

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

100% correct

TW-legal staat voor kwaliteit. Uw documenten worden vertaald door ervaren specialisten. De vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied en bekend met de gebruikte terminologie. De vertaling wordt altijd gecorrigeerd door een tweede vertaler. Hierdoor leveren wij een consistente kwaliteit die ook nog eens wordt gewaarborgd door onze ISO – certificering.

Een financieel vertaalbureau met lagere tarieven

Wij werken alleen met juridische en financiële vertalers die zich ruimschoots bewezen hebben. Doordat ze thuis zijn in de vakinhoudelijke aspecten van financiële documenten, kunnen ze sneller een kwalitatief hoogstaande vertaling af leveren. Door deze efficiënte werkwijze kunt u profiteren van lagere tarieven. Bij TW-legal profiteert u dus van lagere tarieven, zonder op kwaliteit in te leveren.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

TW-legal B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

 

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@tw-legal.nl

 

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210