Spoedvertalingen

 Ervaren native vertalers

 Juridische en beëdigde specialisten

Contract vertalen door specialisten

Bij TW-legal wordt elke contractvertaling met zorg behandeld. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende talen en vakgebieden en goed op de hoogte van de specialisaties binnen ons team. Hierdoor kunnen wij snel en effectief een contract vertalen.

Snel en flexibel

Spoedvertalingen zijn geen probleem
voor TW-legal. We zijn zeer flexibel
en denken graag met u mee.
Vraag nu een offerte op.

100% correct

Ervaren juridische- en beëdigde vertalers voeren uw opdracht uit en een tweede vertaler corrigeert de vertaling.

Betrouwbaar

TW-legal werkt alleen met ervaren
vertalers en u ontvangt bij elke aanvraag
een geheimhoudingsverklaring.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Uw contract vertaalt door TW-legal

De in-house professionals van TW-legal zijn gespecialiseerd in vertalingen in het juridisch werkveld. De kwaliteit van uw contract wordt gewaarborgd door de ervaring van de vertalers en onze ISO-certificering. De waarborging van deze kwaliteit is van belang, omdat bij een kleine fout in de vertaling passages uit het contract verkeerd geïnterpreteerd kunnen worden. Door ervaren vertalers, die bekend zijn met de specifieke terminologieen, op dit type vertalingen te zetten kunnen we u een uitstekende kwaliteit garanderen. Ook als uw overeenkomst beëdigd of met spoed vertaald moet worden bent u bij TW-legal aan het juiste adres. De kwaliteit van uw contract staat voorop en wordt daarom altijd gecontroleerd door een eerste en tweede native vertaler
 

 

Uw contract voordelig vertaald

TW-legal’s innovatieve aanpak maakt het mogelijk uw contracten te vertalen tegen lage tarieven, maar met een hoog kwaliteitsniveau. De kwaliteit van de vertaling wordt gewaarborgd door onze ISO-certificering en ervaren native vertalers. Het juridisch vertaaltarief is opgesplitst in een drie categorieën: juridische vertaling, spoedvertalingen en beëdigde vertalingen. Lees meer over onze vertaaltarieven.

 

De werkwijze van ons vertaalbureau

Eerst brengen we samen met u de wensen omtrent de vertaling in kaart. Er wordt gekeken of een beëdigde vertaling mogelijk noodzakelijk is om het document rechtsgeldig te laten zijn.  Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte met de prijs en opleverdata die wij u kunnen bieden. Nadat u hiermee akkoord bent gegaan, gaan onze vertalers aan de slag. Het contract wordt vertaald door een eerste vertaler en vervolgens gecorrigeerd door een tweede juridische vertaler. De vertaling wordt pas aan u opgeleverd wanneer u geheel tevreden bent over het eindresultaat.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter TW-legal is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Helen Zandstra Mozley
"Vertaler Engels"

Claire Gelot
"Vertaler Frans"

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

100% correct

TW-legal staat voor kwaliteit. Uw documenten worden vertaald door ervaren specialisten. De vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied en bekend met de gebruikte terminologie. De vertaling wordt altijd gecorrigeerd door een tweede vertaler. Hierdoor leveren wij een consistente kwaliteit die ook nog eens wordt gewaarborgd door onze ISO – certificering.

Profiteer nu van onze deskundige en scherp geprijsde vertalingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Wij sturen u dan snel een heldere specificatie met een vaste prijs en deadline. U kunt ook vrijblijvend een proefvertaling aanvragen, die binnen één werkdag voor u wordt verzorgd. Wanneer het formulier niet volstaat, is het ook mogelijk uw aanvraag te mailen naar info@tw-legal.nl. Spreekt u liever met een projectmanager? Bel dan 020 369 01 22. Het team van TW-legal staat voor u klaar.

 

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

TW-legal B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

 

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@tw-legal.nl

 

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210