Spoedvertalingen

 Ervaren native vertalers

 Juridische en beëdigde specialisten

Nederlands vertaalbureau

Elke Nederlander kent de Nederlandse taal door en door, want we spreken het immers dagelijks. Maar betekent dat ook dat je de boodschap kan vertalen, zonder dat iemand merkt dat het een vertaling is? Daarom heeft een goed Nederlands vertaalbureau vertalers die kunnen toveren met de Nederlandse taal.

Snel en flexibel

Spoedvertalingen zijn geen probleem
voor TW-legal. We zijn zeer flexibel
en denken graag met u mee.
Vraag nu een offerte op.

100% correct

Ervaren juridische- en beëdigde vertalers voeren uw opdracht uit en een tweede vertaler corrigeert de vertaling.

Betrouwbaar

TW-legal werkt alleen met ervaren
vertalers en u ontvangt bij elke aanvraag
een geheimhoudingsverklaring.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Professionele in-house vertalers

TW-legal is een Nederlands vertaalbureau dat werkt voor toonaangevende klanten. Met een vast team van professionele in-house vertalers zijn we continu bezig met het leveren van de beste kwaliteit. We denken vanuit effectieve oplossingen voor de klant, waarbij we naast kwaliteit, snelheid en lagere tarieven erg belangrijk vinden. TW-legal vertaalt al vanaf 8 cent per woord.

 

Nederlands vertaalbureau tegen lagere tarieven

TW-legal is een Nederlands vertaalbureau dat jarenlange ervaring heeft met vertalen. Ons vaste vertaalteam beschikt over de juiste expertise om sneller kwaliteitsvertalingen te schrijven. Wij garanderen u altijd kwaliteit, terwijl u tevens kunt profiteren van lagere tarieven. Wij streven namelijk voortdurend naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding, die wij waar kunnen maken door onze efficiënte werkwijze. Hierdoor kunnen we tegen wel 40% lagere tarieven vertalen dan andere vertaalbureaus.

 

Talencombinaties bij Nederlands juridisch vertaalbureau

U kunt onder andere bij ons terecht voor de meest gevraagde talencombinaties. We vertalen uw documenten vanuit het Duits, Frans of Engels naar het Nederlands, of andersom. Al onze vertalers zijn native speakers van de desbetreffende taal. Ze hebben een perfecte beheersing van deze taal, zowel in woord als in geschrift, waardoor ze uitdrukkingen op de juiste manier weten te interpreteren. Elke opdracht wordt tot een goedlopend stuk vertaald, waarin de juiste terminologieën worden gehanteerd. Daarnaast wordt elke vertaling door een selectie specialisten grondig gecontroleerd en indien nodig aangepast. Hierdoor levert Nederlands vertaalbureau TW-legal altijd een hoogstaand eindproduct.

 

Talencombinaties waarvoor u onder andere bij TW-legal terecht kunt:

Nederlands – Duits, Nederlands – Frans, Nederlands – Engels

Vertalers-vertaalbureau-Textwerk

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter TW-legal is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Nelleke Faivre
“Vertaler Nederlands”

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Helen Zandstra Mozley
"Vertaler Engels"

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Op zoek naar een Nederlands juridisch vertaalbureau?

Wilt profiteren van de scherpe tarieven van ons Nederlands vertaalbureau? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen u snel een heldere specificatie. Aftasten zonder verdere kosten of verplichtingen? Dat kan dus bij ons Nederlands juridisch vertaalbureau.

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.