Beter een goede buur dan een verre vertalerOok in Amsterdam

Juridisch vertaalbureau Amsterdam

Sinds kort hoeft u voor een goed en betaalbaar juridisch vertaalbureau Amsterdam niet meer uit. Ons doel is de tekst na het vertalen nog beter te maken dan het origineel. Bij ons vertaalbureau in Amsterdam werken alleen ervaren, hoogopgeleide in-house vertalers.

Snel en flexibel

Spoedvertalingen zijn geen probleem
voor TW-legal. We zijn zeer flexibel
en denken graag met u mee.
Vraag nu een offerte op.

100% correct

Ervaren juridische- en beëdigde vertalers voeren uw opdracht uit en een tweede vertaler corrigeert de vertaling.

Betrouwbaar

TW-legal werkt alleen met ervaren
vertalers en u ontvangt bij elke aanvraag
een geheimhoudingsverklaring.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

Vertaalbureau Amsterdam en in-house vertalers

Aan enkel het overnemen van uw tekst in een andere taal heeft u niks. Een goede vertaler gaat veel verder, en schrijft met het oog op een specifiek doel. Wij werken met deskundige vertalers die beschikken over jarenlange vertaalervaring. Ze zijn native speakers van de desbetreffende taal en hebben een perfecte beheersing van zowel het woord als het geschrift van deze taal. De in-house vertalers van Vertaalbureau Textwerk herdefiniëren de doelgroep, doelen en uw boodschap. Zij doen dit om ook uw buitenlandse doelgroep op de juiste manier te kunnen aanspreken, activeren, motiveren en overtuigen. Vervolgens wordt de vertaling grondig gecontroleerd door een collega om zo de eventuele fouten en verbeterpunten op te sporen. 

 

Vertaaldiensten en vakgebieden

Als vertaalbureau vertalen wij dagelijks diverse soorten teksten. Van websites, jaarverslagen en wetenschappelijke artikelen tot contracten en juridische documenten, we zien van alles zeer regelmatig voorbij komen bij ons vertaalbureau. Amsterdam en omgeving vertrouwen al jaren hun vakspecifieke vertaalwerk aan ons toe. Veel teksten hebben een specialistisch karakter en vragen het uiterste van de vertaler. Vertaalbureau Textwerk werkt daarom alleen met ervaren en hoogopgeleide vertalers die naast kennis van taal en cultuur, specialist zijn in een of meer werkvelden. Mensen die snappen wat ze vertalen. Zo kunnen onze vertalers zich aanpassen aan de desbetreffende doelgroep en cultuur van uw afzetmarkt en zullen ze gebruik maken van de juiste terminologieën.

 

Wij zijn een all-round vertaalbureau 

Onze specialisaties: 

masthead-alt

 

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

Nelleke Faivre
“Vertaler Nederlands”

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

Helen Zandstra Mozley
"Vertaler Engels"

Een Amsterdams vertaalbureau met lagere tarieven

Textwerk is een vertaalbureau in Amsterdam dat door slimme samenwerkingen met alleen echt goede vertalers lagere tarieven kan rekenen. Onze tarieven liggen al snel 40% lager dan die van andere vertaalbureaus in Amsterdam en de rest van Nederland.

Werkwijze

Wij leveren met ons Vertaalbureau Amsterdam vakkundige vertalingen tegen lagere tarieven dan vergelijkbare vertaalbureaus. Dit omdat wij werken volgens een innovatieve werkwijze:

1 | Offerte traject. Ontvang binnen vier uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.
2 | Tekst aanleveren. Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau Amsterdam ook opgemaakte documenten in PDF, InDesign, XML en HTML. 
3 | De juiste vertaler.  Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een in-house vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst. Onze vertaler kan zo uw tekst niet alleen beter, maar ook sneller vertalen.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

TW-legal
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

 

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

 

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210