Spoedvertalingen

 Ervaren native vertalers

 Juridische en beëdigde specialisten

Locaties

TW-legal bedient advocatenkantoren en bedrijven door het hele land. Als juridisch vertaalbureau communiceren wij voornamelijk via mail en telefoon. Mocht u een face-to-face afspraak willen plannen dan is dat uiteraard mogelijk. We nodigen u graag uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam of komen bij u langs. 

Juridisch vertaalbureau Amsterdam

Het hoofdkantoor van TW-legal zit in Amsterdam. Vanuit dit kantoor regelen onze projectmanagers en accountmanagers uw vertalingen. Heeft u vragen of wilt u bij ons juridisch vertaalbureau in Amsterdam langs komen dan is dit uiteraard geen probleem.

 

vertaalbureau met in-house vertalers (sunny en rebecca)

Snel vertalen

Juridisch vertaalbureau Rotterdam

TW-legal bedient ook advocatenkantoren en bedrijven in Rotterdam. Ons juridisch vertaalbureau in Rotterdam heeft op dit moment geen fysiek kantoor echter is het wel mogelijk face-to-face afspraken te plannen. Aanvragen en oplevering zullen voornamelijk per mail en telefoon lopen. 

Juridisch vertaalbureau Utrecht

Ons vertaalbureau levert ook juridische- en beëdigde vertalingen aan advocaten en notarissen in Utrecht. Als juridische vertaalbureau in Utrecht bedienen wij klanten per mail en telefoon. Mocht u een face-to-face afspraak willen inplannen dan is dat uiteraard mogelijk. Op dit moment heeft TW-legal geen fysieke bezoekadres in Utrecht echter komen we graag bij u langs of nodigen we u uit op ons kantoor in Amsterdam.  

Snel vertalen

ISO-9001-Vertaalbureau

Juridisch vertaalbureau Den Haag

Ook in Den Haag levert TW-legal juridische vertalingen aan internationale advocatenkantoren en financiële instellingen. Ons juridisch vertaalbureau in Den Haag duikt graag in uw vertaalvraagstukken. Per mail en telefoon zullen wij de projecten met u afstemmen. Mocht u een face-to-face afspraak wensen dan komen we graag bij u langs in de omgeving van 's-Gravenhage of we nodigen u graag uit op ons kantoor in Amsterdam. 

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Ons team

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele projectmanagers.

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Nelleke Faivre
“Vertaler Nederlands”

Helen Zandstra Mozley
"Vertaler Engels"

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Claire Gelot
"Vertaler Frans"

Jordi Heres
"Founder & CEO"

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Manon Schreinemachers
"HR manager"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

Bram van de Waal
"Marketing manager"