Spoedvertalingen

 Ervaren native vertalers

 Juridische en beëdigde specialisten

Erkend juridisch vertaalbureau

TW-legal is een erkend juridisch vertaalbureau dat altijd streeft naar de hoogste kwaliteit. Met de ISO 17100 en 9001 certificaten bewijzen we deze ambitie. Samen met onze erkende in-house vertalers en scherpe tarieven hebben we nu een extra punt waar we ons op onderscheiden.

ISO 9001

TW-legal is een ISO 9001:2008 gecertificeerd vertaalbureau. Dit certificaat is de internationale norm voor Quality Managment Systems. Dit houdt in dat onze vertalingen voldoen aan de eisen van onze klanten, de kwaliteit van onze vertalingen gewaarborgd wordt en wij continu met een kritische blik onze processen blijven beoordelen en optimaliseren. 

ISO-9001-Vertaalbureau

ISO-17100-vertaalbureau

 

ISO 17100

Daarnaast focust de ISO 17100 norm op de kwaliteit van onze vertaalprocessen. Deze norm garandeert dat TW-legal voldoet aan de gestelde strenge eisen en dat de geleverde diensten van hoog niveau zijn. Bovendien laat TW-legal door deze certificering zien dat wij onze vertaalprocessen altijd aan de hand van vaste stappen worden uitgevoerd om kwaliteit te waarborgen. Dit houdt in dat elke project de volgende stappen tegenkomt:

  • Vertalen
  • Check
  • Revisie
  • Proeflezen
  • Laatste verificatie en uitgave

‘Zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het’

Al onze vertalers en revisoren voldoen aan de eisen die de ISO 17100 stelt. Onze projectmanager en administratieprocessen voldoen daarnaast ook aan alle normen. U bent dus verzekerd van een betrouwbaar erkend vertaalbureau dat alle processen volgens ISO normen heeft gedefinieerd.

Erkend juridisch vertaalbureau met ervaren native vertalers

De kracht van TW-legal zijn de ervaren juridische vertalers. Wij werken met vaste vertalers omdat we op die manier kwaliteit en een scherp tarief kunnen waarborgen. Wij werken alleen met gediplomeerde vertalers met specialistische kennis. Zo hebben we voor juridische stukken werken we met beëdigde vertalers. Met de ISO-certificaten worden wij erkend als officieel vertaalbureau voor alle type vertalingen.

Vraag nu offerte aan en maak kennis met onze erkende vertalers. 

 

 Erkend-vertaalbureau

 

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

Onze vertalers

De kracht achter TW-legal is ons team van ervaren juridische vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”