Spoedvertalingen

 Ervaren native vertalers

 Juridische en beëdigde specialisten

Statuten vertalen

TW-legal werkt met juridische vertalers die uw statuten met veel zorg vertalen. Wij werken met ervaren vertalers en innovatieve processen, waardoor we u kwalitatief uitstekende vertalingen kunnen aanbieden, voor lage tarieven. 

Snel en flexibel

Spoedvertalingen zijn geen probleem
voor TW-legal. We zijn zeer flexibel
en denken graag met u mee.
Vraag nu een offerte op.

100% correct

Ervaren juridische- en beëdigde vertalers voeren uw opdracht uit en een tweede vertaler corrigeert de vertaling.

Betrouwbaar

TW-legal werkt alleen met ervaren
vertalers en u ontvangt bij elke aanvraag
een geheimhoudingsverklaring.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Laat uw statuten vertalen door ervaren vertalers

Het vertalen van de artikelen die voorkomen in de statuten vergt kennis over het juridisch jargon. Onze ervaren in-house vertalers zijn bekend met de terminologie binnen statuten, waardoor zij deze moeiteloos voor u vertalen. Door juridische vertalers op dit type vertalingen te zetten kunnen we een uitstekende kwaliteit garanderen. Ook wanneer u statuten met spoed vertaald moeten worden bent u bij TW-legal aan het juiste adres. De kwaliteit van de vertaling staat voorop en wordt daarom altijd gecontroleerd door een tweede vertaler.

 

Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven

Laat uw statuten tegen lage tarieven vertalen door TW-legal. Onze native vertalers kunnen snel, met een hoog kwaliteitsniveau vertalen, mede als gevolg van de ISO-certificering. Deze innovatieve aanpak maakt mogelijk dat wij uw reglement kunnen vertalen tegen scherpe tarieven. Het juridisch vertaaltarief is opgesplitst in een drie categorieën: juridische vertaling, spoedvertalingen en beëdigde vertalingen. Lees meer over onze vertaaltarieven.

Hoe TW-legal te werk gaat

Na het bespreken van uw wensen en behoeften omtrent de vertaling wordt een vrijblijvende offerte opgesteld. Hierin staan onder andere de opleverdata en de kosten van de vertaling beschreven. Nadat u met de offerte bent ingestemd bespreken we uw wensen omtrent de vertaling met de vertalers. Hierna gaan ze officieel aan de slag. Het product wordt eerst vertaald door een eerste vertaler, waarna het wordt gecorrigeerd door een tweede native vertaler. Het product wordt pas officieel opgeleverd wanneer u geheel tevreden bent over het eindresultaat.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter TW-legal is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Helen Zandstra Mozley
"Vertaler Engels"

Claire Gelot
"Vertaler Frans"

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

100% correct

TW-legal staat voor kwaliteit. Uw documenten worden vertaald door ervaren specialisten. De vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied en bekend met de gebruikte terminologie. De vertaling wordt altijd gecorrigeerd door een tweede vertaler. Hierdoor leveren wij een consistente kwaliteit die ook nog eens wordt gewaarborgd door onze ISO – certificering.

Profiteer nu van onze deskundige en scherp geprijsde vertalingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Wij sturen u dan snel een heldere specificatie met een vaste prijs en deadline. U kunt ook vrijblijvend een proefvertaling aanvragen, die binnen één werkdag voor u wordt verzorgd. Wanneer het formulier niet volstaat, is het ook mogelijk uw aanvraag te mailen naar info@tw-legal.nl. Spreekt u liever met een projectmanager? Bel dan 020 369 01 22. Het team van TW-legal staat voor u klaar.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

TW-legal B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

 

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@tw-legal.nl

 

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210