Spoedvertalingen

 Ervaren native vertalers

 Juridische en beëdigde specialisten

Jaarverslag vertalen

TW-legal beschikt over financiële vertalers die uw jaarverslag met veel aandacht vertalen. Omdat wij werken met een ervaren in-house vertaalteam zijn wij voordeliger dan de concurrent en leveren wij bovendien een betere kwaliteit.

Snel en flexibel

Spoedvertalingen zijn geen probleem
voor TW-legal. We zijn zeer flexibel
en denken graag met u mee.
Vraag nu een offerte op.

100% correct

Ervaren juridische- en beëdigde vertalers voeren uw opdracht uit en een tweede vertaler corrigeert de vertaling.

Betrouwbaar

TW-legal werkt alleen met ervaren
vertalers en u ontvangt bij elke aanvraag
een geheimhoudingsverklaring.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Laat uw jaarverslag vertalen door ervaren vertalers

Het vertalen van een jaarverslag en/of jaarrekening vergt specifieke kennis van de financiële terminologie en het jargon van het jaarrekeningenrecht. Onze professionals zijn door de wol geverfd en leveren daardoor een consistente kwaliteit die nog eens wordt gewaarborgd door onze ISO-certificering. Ons in-house vertaalteam werkt snel en daarom bent u ook voor spoedvertalingen bij TW-legal aan het juiste adres. Ook bij een spoedvertaling staat de kwaliteit uiteraard voorop en daarom wordt uw jaarverslag telkens gecorrigeerd door een ervaren tweede vertaler of revisor.
 

Uitstekende kwaliteit tegen een scherp tarief

Laat uw jaarstukken vertalen tegen tarieven die lager liggen dan bij het gemiddeld vertaalbureau. Onze ervaren, professionele vertalers kunnen snel vertalen en leveren daarbij een hoog kwaliteitsniveau, mede als gevolg van de ISO-certificering. Deze innovatieve en creatieve aanpak zorgt ervoor dat wij uw jaarverslagen kunnen vertalen tegen scherpe tarieven.  Het juridisch vertaaltarief is opgesplitst in een drie categorieën: juridische vertaling, spoedvertalingen en beëdigde vertalingen. Lees meer over onze vertaaltarieven.

Werkwijze

Samen met u brengen wij uw wensen helder in kaart. U ontvangt van ons een offerte met daarin de deadline en de prijs. Daarna gaat een van onze in-house vertalers uw jaarverslag vertalen. Vervolgens wordt de vertaling door een tweede deskundige vertaler gecontroleerd en indien nodig gecorrigeerd. Het eindresultaat wordt pas aan u opgeleverd, wanneer het geheel aan uw specifieke eisen voldoet.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter TW-legal is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Helen Zandstra Mozley
"Vertaler Engels"

Claire Gelot
"Vertaler Frans"

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

100% correct

TW-legal staat voor kwaliteit. Uw documenten worden vertaald door ervaren specialisten. De vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied en bekend met de gebruikte terminologie. De vertaling wordt altijd gecorrigeerd door een tweede vertaler. Hierdoor leveren wij een consistente kwaliteit die ook nog eens wordt gewaarborgd door onze ISO – certificering.

Profiteer nu van onze deskundige en scherp geprijsde vertalingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Wij sturen u dan snel een heldere specificatie met een vaste prijs en deadline. U kunt ook vrijblijvend een proefvertaling aanvragen, die binnen één werkdag voor u wordt verzorgd. Wanneer het formulier niet volstaat, is het ook mogelijk uw aanvraag te mailen naar info@tw-legal.nl. Spreekt u liever met een projectmanager? Bel dan 020 369 01 22. Het team van TW-legal staat voor u klaar.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

TW-legal B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

 

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@tw-legal.nl

 

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210