Spoedvertalingen

 Ervaren native vertalers

 Juridische en beëdigde specialisten

Beëdigd vertalen

Ook voor beëdigde vertalingen zoals aktes, bewijsstukken, testamenten, bankgaranties en diploma's, kunt u bij TW-legal terecht. Een beëdigd vertaler is bij wet gerechtigd om bepaalde documenten met een officiële of juridische status te vertalen.

Snel en flexibel

Spoedvertalingen zijn geen probleem
voor TW-legal. We zijn zeer flexibel
en denken graag met u mee.
Vraag nu een offerte op.

100% correct

Ervaren juridische- en beëdigde vertalers voeren uw opdracht uit en een tweede vertaler corrigeert de vertaling.

Betrouwbaar

TW-legal werkt alleen met ervaren
vertalers en u ontvangt bij elke aanvraag
een geheimhoudingsverklaring.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Beëdigde in-house vertalers

Voor beëdigd vertalen is meer nodig dan alleen een uitstekende talenkennis. Om aan de juiste terminologieën en vakinhoudelijke aspecten te voldoen, werken wij met een vast vertaalteam met gespecialiseerde en beëdigde in-house vertalers. Onze vertalers werken zowel tijdens het vertalen als bij het controleren van teksten nauw met u samen. Dit alles zorgt ervoor dat we nauwkeurige en professionele vertalingen kunnen aanbieden, zonder daarvoor hoge tarieven te rekenen. Voor een vertaling door onze ervaren in-house specialisten geldt een tot 40% lagere prijs dan die van vergelijkbare vertaalbureaus.

 

Laat uw stukken vertalen door ervaren beëdigde vertalers

Een beëdigde vertaling is een vertaling die is gewaarmerkt door een vertaler, die hiervoor door de rechtbank is beëdigd. De vertaler verklaart dat de vertaling naar zijn of haar mening correct en volledig is en voorziet deze verklaring bovendien van zijn of haar handtekening en stempel. Onze beëdigde vertalers hebben meerdere jaren ervaring. Details zijn zeer belangrijk in beëdigde stukken. De vertalers zijn bedreven in het correct vertalen van juridische termen en definities. Wij bieden consistente kwaliteit door ervaren in-house vertalers en ISO-certificering.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter TW-legal is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Helen Zandstra Mozley
"Vertaler Engels"

Claire Gelot
"Vertaler Frans"

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

100% correct

TW-legal staat voor kwaliteit. Uw documenten worden vertaald door ervaren specialisten. De vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied en bekend met de gebruikte terminologie. De vertaling wordt altijd gecorrigeerd door een tweede vertaler. Hierdoor leveren wij een consistente kwaliteit die ook nog eens wordt gewaarborgd door onze ISO – certificering.

Laat uw stukken beëdigd vertalen door een flexibel vertaalbureau

Vereist uw vertaalopdracht een andere aanpak? TW-legal Wij hebben jarenlange ervaring met beëdigd vertalen en weten daarom hoe elke opdracht het beste aangepakt kan worden. Bovendien zijn we een flexibel vertaalbureau dat zich graag aan u aanpast.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

TW-legal B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

 

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@tw-legal.nl

 

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210