Spoedvertalingen

 Ervaren native vertalers

 Juridische en beëdigde specialisten

Arbeidsovereenkomst vertalen

TW-legal  beschikt over vertalers gespecialiseerd in het juridisch jargon. Omdat wij werken met een ervaren in-house team van vertalers leveren we een kwalitatief uitstekende vertaling van uw arbeidsovereenkomst.

Snel en flexibel

Spoedvertalingen zijn geen probleem
voor TW-legal. We zijn zeer flexibel
en denken graag met u mee.
Vraag nu een offerte op

100% correct

Ervaren juridische- en beëdigde vertalers voeren uw opdracht uit en een tweede vertaler corrigeert de vertaling.

Betrouwbaar

TW-legal werkt alleen met ervaren
vertalers en u ontvangt bij elke aanvraag
een geheimhoudingsverklaring.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Uw arbeidsovereenkomst vertaalt door ervaren native vertalers

Het vertalen van een arbeidscontract is niet voor iedere vertaler weggelegd, maar wel voor de vertalers van TW-legal. In arbeidsovereenkomsten en collectieve arbeidsovereenkomsten wordt gebruik gemaakt van specifieke terminologie, waar de in-house vertalers van TW-legal bedreven in zijn. De consistente kwaliteit van de vertalingen ontstaat door de ervaring van onze vertalers en wordt gewaarborgd door onze ISO-certificering. Dezelfde service bieden we ook aan voor spoedvertalingen. De kwaliteit van de vertaling van uw arbeidscontract wordt ook met spoed verzekerd door de correctie van een tweede vertaler.
 

Voordelige vertalingen

TW-legal werkt samen met ervaren, professionele vertalers. Door de ervaring van de vertalers is het mogelijk vertalingen snel af te leveren, met een hoge kwaliteit. Deze aanpak van vertalen zorgt ervoor dat we u scherpe tarieven kunnen bieden. Het juridisch vertaaltarief is opgesplitst in drie categorieën: juridische vertaling, spoedvertalingen en beëdigde vertalingen. Lees meer over onze vertaaltarieven.

Hoe onze vertalers te werk gaan

We brengen uw wensen en behoeften omtrent het vertalen van uw arbeidsovereenkomst samen met u in kaart. Hierna wordt een vrijblijvende offerte opgesteld, waarin de deadline en de prijs worden aangegeven. Na het bespreken van de offerte gaan onze vertalers aan de slag met de vertaling van de arbeidsovereenkomst, waarna deze gecontroleerd wordt door een tweede native vertaler. De vertaling wordt aan u opgeleverd wanneer u geheel tevreden bent over het eindresultaat.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter TW-legal is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

Helen Zandstra Mozley
"Vertaler Engels"

Claire Gelot
"Vertaler Frans"

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

100% correct

TW-legal staat voor kwaliteit. Uw documenten worden vertaald door ervaren specialisten. De vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied en bekend met de gebruikte terminologie. De vertaling wordt altijd gecorrigeerd door een tweede vertaler. Hierdoor leveren wij een consistente kwaliteit die ook nog eens wordt gewaarborgd door onze ISO – certificering.

Profiteer nu van onze deskundige en scherp geprijsde vertalingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Wij sturen u dan snel een heldere specificatie met een vaste prijs en deadline. U kunt ook vrijblijvend een proefvertaling aanvragen, die binnen één werkdag voor u wordt verzorgd. Wanneer het formulier niet volstaat, is het ook mogelijk uw aanvraag te mailen naar info@tw-legal.nl. Spreekt u liever met een projectmanager? Bel dan 020 369 01 22. Het team van TW-legal staat voor u klaar.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

TW-legal B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

 

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@tw-legal.nl

 

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210