Spoedvertalingen

 Ervaren native vertalers

 Juridische en beëdigde specialisten

Vertaalbureau Engels

Engels is een internationale maar ook een lokale taal met grote belangrijke verschillen. Een goede vertaler houdt daarom rekening met uw doelgroep, of deze zich nu in Australië, Amerika of verdeeld over de hele wereld bevindt.

Snel en flexibel

Spoedvertalingen zijn geen probleem
voor TW-legal. We zijn zeer flexibel
en denken graag met u mee.
Vraag nu een offerte op.

100% correct

Ervaren juridische- en beëdigde vertalers voeren uw opdracht uit en een tweede vertaler corrigeert de vertaling.

Betrouwbaar

TW-legal werkt alleen met ervaren
vertalers en u ontvangt bij elke aanvraag
een geheimhoudingsverklaring.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Zeker van een goede Engelse vertaling

TW-legal is een Engels Vertaalbureau dat er naar streeft om een betere vertaling te schrijven dan de originele tekst. Wij werken met een vast vertaalteam, waarvan alle vertalers native speakers zijn en veel ervaring hebben met teksten naar het Engels vertalen. Elke vertaling wordt vervolgens door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit. Daarnaast leveren wij snel en tegen lagere tarieven.

 

Laat uw document naar het Engels vertalen bij juridisch vertaalbureau TW-legal

TW-legal is een Engels vertaalbureau waar we dagelijks vele documenten van en naar het Engels vertalen. Wij werken met een eigen vertaalteam van gespecialiseerde vertalers. Bij elke Engelse vertaalopdracht wordt continu toegezien op de juistheid en kwaliteit van de uitwerking. Nadat een document door onze Engelse vertalers is vertaald, heeft het de status ‘concept’. Vervolgens wordt dit concept door een selectie Engelse vertalers grondig beoordeeld en waar nodig aangepast. Hierna heeft het document de status ‘vertaling’ en kan het worden opgeleverd. Ons vertaalbureau levert ook technisch Engelse vertalingen.

 

Engels vertalen

Laat uw documenten door een Engels vertaler vertalen tegen lagere tarieven bij ons Engelse vertaalbureau. TW-legal streeft altijd naar  de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken met de benodigde ervaring. Echt goede vertalers kunnen namelijk niet alleen beter naar het Engels vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve werkwijze kunnen wij kwaliteit bieden en tegen lagere tarieven vertalen. Laat uw document daarom door een Engels vertaler vertalen bij TW-legal.

 

Talencombinaties:

Nederlands – Engels, Engels – Nederlands, Duits – Engels en Frans – Engels

Vertalers-vertaalbureau-Textwerk

 

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter TW-legal is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Helen Zandstra Mozley
"Vertaler Engels"

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Nelleke Faivre
“Vertaler Nederlands”

U zoekt een Engels vertaalbureau?

Voordat we beginnen met het document naar het Engels vertalen, is het voor ons van belang te weten wie uw doelgroep is en wat het doel van de tekst is. Het taalniveau van uw doelgroep kan ook van belang zijn wanneer u er voor heeft gekozen het Engels te gebruiken als uw internationale taal. 

Gaat het om Engels als universele taal of Engels vertalen voor een specifiek Engelstalig gebied?

Engels als Internationale taal:

Natuurlijk is Engels een veelvoorkomende internationale taal, men spreekt echter het Engels niet in ieder land zo vloeiend als de Nederlanders. Indien u wenst, kunnen wij in samenspraak met u als opdrachtgever het juiste woordgebruik bepalen. Zo zorgen we er voor dat de uitwerking professioneel en doeltreffend is, maar ook door iedereen te begrijpen is. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij: handleidingen, websites en brochures gericht op de consument.

Als u een zakelijke doelgroep heeft, ligt het niveau meestal wat hoger en zijn wij vrijer in het kiezen van de beste woorden, zodat de uitwerking doelgericht blijft.

Engels vertalen voor een specifiek Engelstalig gebied:

Wanneer u met een specifiek Engelstalig gebied wilt communiceren denk bijvoorbeeld aan Australië  Groot Brittannië, de Verenigde Staten, Canada of Nieuw Zeeland. Deze landen hebben allemaal een net wat ander woordgebruik of geheel andere woorden. Ook zijn er kleine maar ook grotere verschillen in de cultuur van het gebied of land.

Als Engels vertaalbureau houden wij rekening met uw specifieke doelgroep, maar ook het gebied en de cultuur, dat maakt dat wij doeltreffender voor u kunnen vertalen.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.